Gratis frakt ved kjøp over 1000,- kroner

Vanlige spørsmål & svar

Leveringstid står spesifisert under hvert produkt. Har jeg produktet på lager, er leveringstiden vanligvis 1 uke, men må jeg bestille kelimene fra min forhandler i Tyrkia vil leveringstiden være litt lenger. Da påregner jeg ofte 3 uker.

Om du handler et produkt hos Bohemliv, vil du kunne levere produktet tilbake om du skulle oppleve at det ikke passet slik som du ønsket. Retur av varer må dekkes av kunden selv og varen må leveres tilbake uten skade og i samme tilstand som den var i da du mottok produktet. Hvis det er åpenbare feil eller mangler på varen, så vil returen dekkes av selger. 

Teppene i butikken er renset og klar til bruk. Det er viktig å være oppmerksom på at kelimene jeg selger er vintage produkter som kan ha noen bruksspor. Dette bidrar til å gjøre kelimene spesielle og sjarmerende. 

For at et kelimteppe skal ligge godt på gulvet er det viktig med et godt underlag. Det kan være filt/skliunderlag. Det kan kjøpes hos ordinære teppebutikker. Teppene kan ikke vaskes, så om du trenger å rengjøre det må det renses. Det er viktig at du forsikrer deg på forhånd om at renseriet kan ta imot og rense teppet på en forsvarlig måte. Fargene i teppene og putene er naturlige plantefarger.